Wij zijn een klein bedrijf dat kwaliteit en tevreden klanten erg belangrijk vindt.

Omdat wij onze klanten optimaal willen helpen is onze werkplaats uitgerust met de meest moderne gereedschappen en diagnose apparatuur. Doordat wij toegang hebben tot de technische informatie en trainingen van alle fabrikanten zijn wij in staat om alle auto's, zowel oud als helemaal nieuw, te onderhouden en eventuele storingen te verhelpen. En omdat wij het onderhoud van uw auto uitvoeren zoals is voorgeschreven door de autofabrikant behoud uw auto de fabrieksgarantie. U kunt ons zien als een volwaardig alternatief voor de vaak dure merkdealer. Is uw auto al uit de fabrieksgarantie, dan kunt u bij ons kiezen voor originele of budget onderdelen. Wij adviseren u graag wat het beste voor uw auto is.

Wij werken graag met duidelijke en scherpe all-in prijzen zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. Brengt u de auto voor onderhoud of APK, dan kijken wij hem eerst helemaal na en als er bijzonderheden zijn nemen wij altijd eerst even contact met u op.

Uiteraard zijn wij aangesloten bij de BOVAG en zijn wij RDW erkent. Omdat wij het volste vertrouwen hebben in onze werkzaamheden en de onderdelen die wij monteren, krijgt u 24 maanden garantie op de door ons verrichte werkzaamheden.

Heeft u vragen? Wij staan u graag persoonlijk te woord.Omdat er veel verschil tussen diverse merken en type auto's is, is de prijs per type auto ook verschillend. Wilt u weten wat werkzaamheden zoals bijvoorbeeld een onderhoudsbeurt of een distributieriem vervangen van uw auto kost, klik dan hier.

Melkrijder 19H - 3861 SG Nijkerk - 033-879 51 73 - info@jouwautobedrijf.nl - www.jouwautobedrijf.nl

Online afspraak

Online afspraak

Maak nu uw online uw afspraak!
Online offerte

Online offerte

Vraag nu online uw offerte op.
Onze werkplaats

Onze werkplaats

Klik hier voor meer info over onze werkplaats.

JOUW AUTOBEDRIJF | Melkrijder 19H - 3861 SG Nijkerk - 033-879 51 73 | info@jouwautobedrijf.nl | www.jouwautobedrijf.nl | Privacyverklaring