"Het onafhankelijke autobedrijf voor ieder merk en type auto"

Wij zijn vanaf maandag 24-12-2018 t/m dinsdag 01-01-2019 gesloten.

U kunt wel een afspraak maken in onze digitale agenda https://jouwautobedrijf.nl/afspraak-maken

Slide background

JOUW AUTOBEDRIJF

Melkrijder 19H - 3861SG Nijkerk - 033- 879 51 73

Het onafhankelijke autobedrijf voor ieder merk en type auto!

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,6 !

Erwin uit Nijkerk

Altijd snel en vakkundig geholpen. Komt afspraken na! We weten altijd waar we aan toe zijn. Er wordt vaak wat extra's gedaan, zoals de binnenkant stofzuigen of de buitenkant wassen! Super bedrijf!!

Reden bezoek:

Onderhoud en/of APK

10

Ja, ik beveel dit aan

Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit

10
10
10

Slide background

APK

Gratis in combinatie met een onderhoudsbeurt

€ 25

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,6 !

Barbara uit nijkerk

Komen afspraken goed na. Prijs Altijd conform afspraak. Zeer prettige garage.

Reden bezoek:

Onderhoud en/of APK

9

Ja, ik beveel dit aan

Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit

9
9
9

Slide background

BANDENWISSEL

Montage van 4 zomer- of winterbanden

Banden op velg:

€ 25

Losse banden:

€ 40

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,6 !

Bep uit Nijkerk

je hoort van tevoren wat de kosten zijn en je wordt eerlijk behandeld

Reden bezoek:

Aankoop onderdelen en/of accessories

10

Ja, ik beveel dit aan

Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit

10
10
10

Slide background

AIRCO SERVICE

Reinigen en vullen

€ 75

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,6 !

Arjen uit Harderwijk

Uitstekend en klantvriendelijk.

Reden bezoek:

Reparatie en/of schadeherstel

9,3

Ja, ik beveel dit aan

Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit

9
9
10

Klik hier voor meer beoordelingen

Privacyverklaring

Jouw Autobedrijf, gevestigd aan de Melkrijder 19H 3861 SG Nijkerk, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens Jouw Autobedrijf:

  • Website: https://jouwautobedrijf.nl
  • Adres: Melkrijder 19H 3861 SG Nijkerk
  • Telefoonnummer: +31 33 879 51 73
  • Functionaris Gegevensbescherming van Jouw Autobedrijf: Patrick Eitjes. Hij is te bereiken via info@jouwautobedrijf.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Jouw Autobedrijf verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Kenteken van auto

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Wij verwerken géén bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens.
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@jouwautobedrijf.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Jouw Autobedrijf verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren;
  • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten;
  • Je op basis van informatie over het kenteken gerichter te kunnen informeren i.v.m. offerte en/of maken van een afspraak t.b.v. onderhoud en/of keuring van je auto;
  • Jouw Autobedrijf analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren.

Geautomatiseerde besluitvorming

Jouw Autobedrijf kent geen besluitvorming over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen op basis van de door jou verstrekte gegevens. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Jouw Autobedrijf) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Jouw Autobedrijf bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

  • Personalia (naam, adres, e-mail, telefoonnummer): Maximaal 3 jaar
  • Kenteken: Gedurende afspraaktermijn en geldigheidsduur offerte
  • Voor de t.b.v. de financiële afhandeling van onze produkten en diensten benodigde gegevens geldt een fiscale bewaarplicht van 7 jaar

Delen van persoonsgegevens met derden

Jouw Autobedrijf verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Jouw Autobedrijf gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Jouw Autobedrijf en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@jouwautobedrijf.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . Jouw Autobedrijf wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Jouw Autobedrijf neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons op via info@jouwautobedrijf.nl

Online offerte

Online offerte

Vraag nu online uw offerte op.
Online afspraak

Online afspraak

Maak nu uw online uw afspraak!
Onze werkplaats

Onze werkplaats

Klik hier voor meer info over onze werkplaats.

JOUW AUTOBEDRIJF | Melkrijder 19H - 3861 SG Nijkerk - 033-879 51 73 | info@jouwautobedrijf.nl | www.jouwautobedrijf.nl | Privacyverklaring